Powered by Blogger.

Wednesday, September 28, 2005

Tempat baru

0 comments
Tempat baru untuk aku meluahkan rasa. actly, tpt baru untuk aku membebel..

Friday, September 09, 2005

idea y membeku

0 comments
tlalu byk y x mampu di ungkap tp apa yg pasti iaY perlu djdkan rahsia lagi. Kita x bleh citerkan kelemahan kita tlalu byk kat org luar right? kerana ia akan menjadi senjata untuk 'menembak' ke arah kita kembali

Andai ia ditakdirkan bsama pasti akan mgetahui suka duka y di alami kini.. bsama2 mnongkah arus dunia Y kdg kala x mampu di tafsirkan oleh mata..iA

if ikutkan hati sume pkr nak diberitahu, dceritakan,dbincangkan... bak kata manager dlm kehidupan bersama (rakan sekerja) kita perlu transparent agar clear ngan sume pkr..

*hidup disini mjanjikan 1001 y x dijangkakan :)

Sunday, September 04, 2005

Apa Y Ada Dlm Fikirn

1 comments
Sejak 2-3 hari ni entah apa la dlm fikiran ni. Puas aku pusatka pada satu tittik kedamaian tapi still temui jln buntu.
asyik nk hrp bn2an org lain je...agakY org lain pun boring gak ngan c2ac yg blaku! :P
keyakinan y myatakn psy akan smkin mainkan pranan ms ni. n aku serta sume sedia maklum y "dia" musuh y nyata!!

Lindungi n bantulah kami

Saturday, September 03, 2005

print gambar konvo

0 comments
hari ni nak print gmbr2 konvo yg sempat aku transfer ke komp fir. sblm kejadian yg cukup buat aku terkejut, terkilan, kecewa,sedih,rasa x percaya... :( walaupun dpt kata2 dari kak comel dgn apa yg terjadi...
 

:: JaLan KehiDupaN :: Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez